AWESOME JOBS

AWESOME PRODUCTIONS ZOEKT PRODUCTIE/REDACTIE STAGIAIR(E)

Wat: Stagiair(e) productie/redactie Awesome Productions

Wanneer: Vanaf januari / februari 2018

Duur: 5 tot 6 maanden / fulltime

Awesome Productions is een jong en snelgroeiend productiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Met een klein en ambitieus team maken wij content die we awesome vinden. Per januari / februari zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve productie/redactie stagiair(e) ter ondersteuning van verschillende producties.

Taken:

Productioneel/redactioneel voorbereiden van draaidagen, researchen van nieuwe formats, ondersteuning op draaidagen, onderhouden van social media kanalen.

Eisen:

In bezit van rijbewijs B, communicatief en sociaal sterk, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

We bieden je alle mogelijkheden om verder te groeien en je te ontwikkelen in het maken van verschillende producties (van tv-programma’s, documentaires tot online content). Mits je leergierig bent, flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. En met flexibel bedoelen we écht flexibel. Kan je een auto achteruit inparkeren terwijl je onderhand een papegaai te eten geeft en de gordijnen strijkt? Dan zijn we op zoek naar jou.

Altijd al in de tv branche willen werken en vooral bij een bedrijf dat zin heeft de wereld te veroveren? Meld je aan door een motivatiebrief + cv te sturen naar bob@awesomeproductions.nl.

Stagevergoeding: €350,- per maand.

AWESOME PRODUCTIONS ZOEKT CAMJO / EDIT STAGIAIR(E)

Wat: Stagiair(e) camjo/edit Awesome Productions

Wanneer:Vanaf januari / februari 2018

Duur: 5 tot 6 maanden / fulltime

Awesome Productions is een jong en snelgroeiend productiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Met een klein en ambitieus team maken wij content die we awesome vinden. Per januari / februari zijn wij op zoek naar een camjo/edit-stagiair(e). Je ondersteunt het hele maakproces, van ontwikkeling tot aan het filmen en monteren.

Taken: Filmen op locatie, monteren van zelf gedraaide items, ontwikkeling van promo’s en presentaties van nieuwe formats en de research hiervan.

Eisen: Basiskennis van camera en licht aspecten, enige ervaring met Adobe Premiere Pro, in bezit van rijbewijs B (pre).

Wij bieden je alle mogelijkheden om verder te groeien en je te ontwikkelen in het monteren en filmen van tv-programma’s, documentaires en online content. Mits je leergierig bent, flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Meld je aan door een motivatiebrief + cv te sturen naar bob@awesomeproductions.nl.

Stagevergoeding: €350,- per maand.